Reservation
Bruggestraat 4, Harderwijk, Nederland +31 341 496 552

TableBooking
  Overons

  Twee jonge Harderwijkers met één gezamenlijke missie: de meest originele gerechten te creëren, mooiste wijnen te schenken en gasten aan het eind van de avond met een verrassend gevoel weg te laten gaan. Ze werken samen als collega’s, maar vooral als vrienden. Samen met het team van ambitieuze toppers met een passie voor goede, eerlijke en bijzondere producten willen zij je de ultieme restaurantervaring geven.

   

  Originelegerechten

  Smaakvolle sensaties bereidt met pure passie. Gecreëerd met de wereld als inspiratie. Laat je zintuigen prikkelen en beleef de complete ervaring bij Savage.

   

  Design

  Wild, kleurrijk en anders. Dat is waar onze keuken voor staat en dit is vertaald naar een uniek design, ontworpen door Jellylab en Higherview. Vanuit elke hoek en stoel heeft u een compleet andere beleving, net als dat de gerechten u telkens opnieuw laten verrassen van smaak.

  De open barkeuken midden in het restaurant is uniek in Harderwijk. Hieraan kunt u genieten van de heerlijkste gerechten en mooiste wijnen, terwijl u kunt zien hoe ons keukenteam het voor u klaarmaakt.